Coaching pentru performanta in afaceri
accelereaza dezvoltarea afacerii tale prin sedintele de coaching sustinute de expertii din echipa noastra

Ce obtii prin sedintele de Coaching?
Coaching-ul nu trebuie in primul rand confundat cu activitatea de consiliere, care are un specific aparte, chiar daca prin coaching vei obtine unele dintre obiectivele care tin de imbunatatirea calitatii vietii si a starii interioare emotionale. Diferenta consta in faptul ca in sedintele cu un coach discutia se va concentra pe zone specifice care necesita imbunatatire si sunt trasate obiective concrete masurabile.

Proprietarii de afacerii din zilele noastre sunt bombardati continuu cu informatie pe diverse canale de comunicare si distrasi de la activitatea planificata, infruntand zilnic noi provocari datorita schimarilor din piata tinta, a legislatiei, a strategiilor de dezvoltare a competitorilor sau datorita schimbarii comportamentului si preferintelor clientilor.

Atunci cand vorbim despre Productivitate, elementul care ne capteaza atentia este castigator, chiar daca, de cele mai multe ori, acesta ne indeparteaza de la obiectivele stabilite si ingreuneaza dezvoltarea afacerii. Cei mai de succes oameni de afaceri din lume nu lasa niciodata la voia intamplarii actiunile ce tin de dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.

Prin participarea la sedintele de coaching unu la unu cu expertii nostri vei reusi sa-ti dezvolti afacerea intr-un ritm accelerat si sa inregistrezi succesul in planurile de dezvoltarea stabilite. Vei face trecerea de la investirea timpului in rezolvarea unor probleme care apar din lipsa prioritizarii actiunilor cu cel mai mare impact asupra proceselor de business din companie la inceperea saptamanii si a fiecarei zi cu claritatea si concentrare pe elementele care vor duce la indeplinerea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu si lung.

De ce functioneaza sedintele de Coaching?
Responsabilizarea pe care o obtii in cadrul sedintelor de coaching pentru performanta te va ajuta sa obtii o crestere a rezultatelor cu peste 90%. Atunci cand suntem responsabilizati in finalizarea unor actiuni saptamanale masurabile, vom observa o crestere semnificativa a rezultatelor care ne apropie de obiectivele noastre intr-un ritm accelerat.

Ceea ce ne controleaza atentia ne controleaza si viata. Implicit, controleaza rezultatele afacerii pe care vrem sa o dezvoltam. Prin sedintele de coaching vei reusi sa-ti planifici ziua de lucru intr-o maniera care sa-ti permita sa detii controlul. Rezolvarea in sine a unor subiecte in lucru iti va aduce o satisfactie, pentru ca, cu cat creste lista de elemente ramase nerezolvate, cu atat mai greu te vei putea concentra pe lucrurile care conteaza in ziua sau saptamana respectiva.

Coach-ul te va insoti si antrena in cadrul sesiunilor de coaching pentru performanta in scopul dezvoltarii de catre tine a unor strategii decizionale optime care sa te ajute sa atingi potentialul afacerii prin accelerarea procesului de dezvoltare si identificarea celor mai bune modalitati de indeplinire a apiratiilor profesionale si personale.

Practic, expertii nostri vor urmari deblocarea potentialului pe care tu il detii pentru a putea sa-ti maximizezi performanta in afaceri. Coach-ul te va ajuta sa inveti cum sa faci acest lucru, mai mult decat sa-ti arate cum sa o faci, pentru ca cele mai bune decizii doar tu le poti lua. O decizie sau o solutie pe care ai identificat-o singur va fi cea mai usor de implementat, intrucat aceasta izvoraste din interiorul tau, vei crede in ea si o vei aplica cu usurinta si plin de incredere.

Beneficiile coaching-ului in organizatii
Prin sedintele de coaching, membrii echipei aflati in pozitiile de conducere vor dobandi un sentiment de imputernicire si incurajare pentru asumarea responsabilitatii pentru actiunile pe care le intreprind. Acest sentiment va fi transmis mai departe angajatilor sub forma de responsabilizare a acestora pentru task-urile primite, imbunatatirea performantelor individuale si identificarea unor angajati care pot obtine performanta in echipa.

Participarea la sedintele de coaching de performanta a managerilor va conduce la identificarea de catre acestia a puntelor forte personale si ale companiei, precum si a oportunitatilor de dezvoltare organizationale si individuale. Participantii la sedintele de coaching de performanta vor deveni motivati sa exceleze, fiind mai increzatori in fortele proprii si de ce nu, mai destinsi, intrucat vor observa cum agenda lor se elibereaza progresiv iar rezultatele actiunilor acestora devin vizibile intr-un timp mult mai scurt.

De ce un coach adreseaza intrebari in cadrul sedintelor de coaching?
Pentru a intelege de ce un coach iti adreseaza intrebari intr-o maniera inteligenta astfel incat sa te ajute sa identifici cele mai bune solutii la situatiile cu care te confrunti, o sa-ti explicam in detaliu cum functioneaza acest proces de lucru si de ce este el necesar.

In primul rand, tu esti cel care detine toate informatiile despre situatiile asupra carora vrei sa lucrezi impreuna cu un coach in vederea identificarii unor solutii, fie de rezolvare a unosr situatii, fie de crestere a performantei sau obtinerea unor obiective propuse. Tu cunosti mai multe informatii decat oricine. Aceste informatii sunt adanc implantate in memoria ta. De exemplu, daca vrei sa imbunatatesti o relatie cu un partener de afaceri, tu esti cel care isi poate aminti detaliile despre toate situatiile in care ai fost pus in timp ce lucrai cu acesta, precum si situatiile in care ai interactionat cu partenerii de care esti multumit. Acest lucru inseamna ca un coach nu poate detine asemenea informatii, iar prin intrebari ingenioase, te va directiona spre identificarea de catre tine a solutiei optime.

Coaching-ul te ajuta sa iei decizii majore. In cele mai multe cazuri stii deja ce ai de facut, dar din lipsa de incredere sau de concentrare, eviti sa iei niste decizii importante si ai nevoie de cineva care sa te sustina in acest proces. Prin adresarea unor intrebari, te vei simti direct imputernicit sa realizezi lucruri pe care initial credeai ca nu le poti realiza.

Adresarea intrebarilor duce la dezvoltarea capacitatilor de leadership, care este echivalent cu asumarea responsabilitatii. Coach-ul este intr-un fel un lider care observa o problema si spune de obicei ca cineva trebuie sa faca ceva pentru a o rezolva. Prin adresarea intrebarilor de catre coach, nu vei mai avea tendinta de a astepta o solutie din partea acestuia ci cei incerca sa identifici singur solutiile, fiind ghidat pas cu pas de catre coach.

Prin adresarea intrebarilor de catre coach, acesta obtine cea mai rapida modalitate de a construi increderea in relatia cu tine si asigurarea transparentei. Coach-ul, prin tehnicile pe care le aplica, iti va permite sa constientizezi valoarea ideilor tale si te va ajuta sa te respecti pe tine ca persoana si ca profesionist si sa ai incredere in ceea ce vrei sa dezvolti. Schimbarile pe care le vei face in urma participarii la sedintele de coaching de performanta iti vor schimba viata pentru totdeauna.

Ce trebuie sa faci?
Intra in contact cu noi si dezvolta o relatie profesionala cu un coach din echipa noastra care iti va pune la dispozitie tehnici si instrumente eficiente prin care tu sa poti ajunge la rezultatele pe care ti le doresti in sfera profesionala si personala, in cel mai scurt timp posibil.