Management proiecte
prin specialistii din cadrul echipei noastre

Managementul proiectelor reprezinta arta coordonarii resurselor si directionarea grupurilor unidisciplinare, astfel incat componentele muncii efectuate de fiecare grup sa se acumuleze intr-un efort de echipa multidisciplinar care sa atinga obiectivele dorite la timp si in limita bugetului.

Responsabilitatile de management de proiecte nu sunt rezervate pentru managerul de proiect in totalitate, dar reprezinta functia care corespunde tuturor supraveghetorilor de proiect. Managenerul de proiect, impreuna cu managerii sai subordonati, reprezinta supraveghetorii care organizeaza si integreaza efortul echipei, cauzand astfel ca rezultatul final sa fie de o valoare mult mai mare decat suma componentelor individuale ale efortului.

Prin incheierea unui contract de management al proiectului cu firma noastra, suntem imputerniciti in calitatea de manager de proiect autorizat in toate aspectele atribuite in mod specific administratorului de proiect in temeiul contractului. Managerul de proiect, membru al echipei noastre, va deveni responsabil pentru coordonarea totala a proiectului.

Managerul de proiect va lucra cu tine din etapa initiala de planificare pentru identificarea obiectivelor proiectului si a factorilor decizionali, va incepe sa dezvolte modele de cost si planificari bugetare initiale ale proiectului.

Intra in contact cu echipa noastra pentru a analiza proiectul si implicatiile acestuia in scopul ofertarii serviciilor noastre de management de proiect.