Viziunea ARIA UNITED este aceea de a deveni o organizatie care sa sustina mediul de afaceri romanesc si sa-l conduca spre o dezvoltare durabila atat la nivelul tarii noastre, cat si in plan international.

Misiunea noastra consta in mobilizarea resurselor interne si externe pentru facilitarea accesului la informatii de interes privind sursele de finantare nerambursabila la care clientii nostri pot avea acces, oferind intreg sprijinul nostru prin serviciile de consultanta in accesare fonduri nerambursabile si consultanta pentru dezvoltarea afacerii.

Strategia noastra consta in oferirea unor variante flexibile de colaborare cu echipa noastra, respectiv varianta de lucru pe fiecare proiect individual, sau varianta de abonament, in care compania noastra devine departamentul dvs. externalizat de acccesare fonduri nerambursabile sau consultantul extern al dvs. pentru actiunile ce tin de dezvoltarea afacerii si a echipei.

Prin aceasta abordare, beneficiati de „maxim” din ce puteti obtine de la o echipa de profesionisti, avand garantia calitatii si a sigurantei colaborarii pe termen lung, cu rezultate asumate de catre ambele parti.

Va invitam la sediul nostru pentru a ne cunoaste si a discuta planurile de dezvoltare ale companiei dvs. si modul in care putem contribui pentru a ajunge la obiectivele propuse intr-un termen mult mai scurt si intr-o maniera de lucru eficienta.