MASINA ELECTRICA
40.000 nerambursabili
prin StartUP Nation 2022

Ne bucuram ca ai ajuns in pagina noastra pentru ca iti vom furniza o serie de detalii pe care trebuie sa le cunosti inainte de a completa formularul de contact de mai jos.

Pentru a beneficia de finantarea nerambursabila oferita prin programul StartUP Nation 2022, trebuie sa infiintezi o firma noua sau sa detii o firma care a fost infiintata incepand cu 1 ianuarie 2020 si sa nu mai fii asociat in alta societate.

Exista o serie de domenii pe care poti obtine punctaj bun, domenii pe care le vom discuta impreuna intrucat, daca nu se potrivesc cu ceea ce iti doresti sa dezvolti ca afacere, nu te vom indemna sa continui demersurile, pentru ca odata cu beneficiul financiar mentionat, vin si responsabilitatile de antreprenor fata de afacere, parteneri, colaboratori si mai ales, angajati.

Prin urmare, daca iti doreai sa construiesti o afacere si sa achizitionezi o masina electrica, acum este cel mai oportun moment sa le realizezi pe ambele cu un ajutor de 40.000 euro pentru care poti aplica doar in luna August.

Completeaza formularul si ne auzim pentru detalii: