Sprijinim companiile din Romania pentru realizarea unei dezvoltari durabile prin intermediul fondurilor europene

In primul rand, vrem sa-ti multumim pentru faptul ca ai accesat site-ul nostru si acest articol. Am decis sa il realizam intrucat am constatat in activitatea noastra de consultanta faptul ca foarte multe dintre companii incearca anual sa acceseze finantari insa constata, atat acestia cat si consultantii la care apeleaza, ca firma nu este elibigila pentru accesarea finantarii de care are nevoie pentru dezvoltarea activitatilor curente sau pentru dezvoltarea unor noi activitati.

Am decis astfel sa facem o schimbare si sa venim cu un serviciu prin care sa oferim urmatoarele:

  • Analiza detaliata a situatiei curente a companiei
  • Evaluarea sanselor de accesare a programelor de finantare
  • Transmiterea detaliilor privind programele de finantare pe care compania se incadreaz
  • Definirea unei strategii pentru companie pentru crearea sau mentinerea unor indicatori care sa permita accesarea in viitor a unor alte finantari

Evaluarea dureaza maxim 48 de ore iar profesionistii nostri va vor furniza toate datele necesare si evaluarea pe programul de finantare dorit.

PRET: 99 lei / evaluare


***Optional – incheierea unui abonament pentru informari periodice privind programele de finantare care se lanseaza in valoare de 12.99 euro/luna

Am ajutat pana in prezent peste 150 firme sa afle sansele de finantare pentru anul acesta. Inscrie-te in formular si alatura-te companiilor care sunt tinute la curent cu informatii privind finantarile existente, finantarile viitoare si cum trebuie sa arate firma la final de an pentru ca in 2020 sa ai sanse crescute de a indeplini conditiile de eligibilitate.