Horizon Europe 2021-2027

0
133
Horizon Europe
Horizon Europe

Horizon Europe 2021-2027


Horizon Europe este programul de finantare cheie al UE pentru cercetare si inovare, cu un buget de 95,5 miliarde euro, si succesorul programului Orizont 2020. Acesta abordeaza schimbarile climatice, contribuie la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabila ale ONU si stimuleaza competitivitatea si cresterea UE. Cea mai mare parte a finantarii este alocata pe baza unor cereri de propuneri competitive, prevazute in programele de lucru.

Prin Horizon Europe puteti obtine finantare directa pentru compania dvs. sau va puteti implica in consortii pentru proiecte inovatoare mai mari impreuna cu echipa dumneavoastra. Puteti fi finantat de la 500.000 de euro la 2,5 milioane de euro, in functie de tipul de proiect pe care doriti sa il dezvoltati.

Programul faciliteaza colaborarea si consolideaza impactul cercetarii si inovarii in dezvoltarea, sustinerea si implementarea politicilor UE, abordand in acelasi timp provocarile globale. Sprijina crearea si o mai buna dispersare a cunostintelor si tehnologiilor excelente.

Prin acest program se doreste crearea de locuri de munca, angajarea pe deplin a fondului de talente al UE, stimularea cresterii economice, promovarea competitivitatii industriale si optimizearea impactului investitiilor intr-un spatiu european de cercetare consolidat.

Horizon Europe 2021-2022


14.7 miliarde euro pentru o Europa mai sanatoasa, mai ecologica si mai digitala

Comisia Europeana a adoptat principalul program de lucru pentru acordarea de fonduri europene nerambursabile in perioada 2021-2022. Prin intermediul programului de lucru Horizon Europe, in perioada 2021-2022, s-au alocat  14,7 miliarde de euro pentru sprijinirea cercetatorilor europeni prin burse, formare si schimburi. Astfel, constituind ecosisteme europene de inovare mai conectate si mai eficiente si creand infrastructuri de cercetare de nivel mondial.

Mai mult, va fi incurajta participarea in intreaga Europa si din intreaga lume, fortificand in acelasi timp Spatiul european de cercetare. Aceste investitii vor contribui la accelerarea tranzitiilor ecologice si digitale si vor contribui la recuperarea durabila de la pandemia coronavirusului si la rezilienta UE impotriva viitoarelor crize.

5,8 miliarede euro pentru cercetare si inovare pentru a sprijini acordul verde european

Fondurile vor sprijini proiectele care promoveaza stiinta schimbarilor climatice si care dezvolta solutii pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera si pentru a se adapta la schimbarile climatice.

De exemplu, activitatile vor accelera tranzitia catre energie curata si mobilitate intr-un mod durabil si echitabil, vor ajuta la adaptarea sistemelor alimentare si vor sprijini circulatia si bioeconomia, vor mentine si vor spori chiuvete naturale de carbon in ecosisteme si vor favoriza adaptarea la schimbarile climatice.

4 miliarde euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale

Urmatorul deceniu va fi denumit „Deceniul Europei Digitale”. Acest program de finantare isi propune stabilirea bazelor pentru noile intreprinderi mai digitale, asigurand o crestere substantiala a investitiilor in acest domeniu.

De exemplu, va contribui la maximizarea intregului potential al instrumentelor digitale si al cercetarii si inovarii in sanatate, mass-media, patrimoniu cultural si economie creativa, energie, mobilitate si productie alimentara, sprijinind modernizarea modelelor industriale si incurajand dezvoltarea industriala europeana.

1.9 miliarde euro pentrurepararea daunelor economice si sociale imediate provocate de pandemia de coronavirus.

In conformitate cu planul strategic NextGenerationEU, finantarea va contribui la construirea unei Europe post-coronavirus care sa fie nu numai mai ecologica si mai digitala, ci si mai rezistenta la provocarile actuale si viitoare. Aceasta include subiecte care vizeaza modernizarea sistemelor de sanatate si contribuie la capacitatile de cercetare, in special pentru dezvoltarea vaccinurilor.

Horizon Europe – Pașii următori 

Primele apeluri de proiecte se vor deschide pe Portalul de finantare si licitatii al Comisiei pe 22 iunie. Zilele europene de cercetare si inovare din 23 si 24 iunie marcheaza ocazia de a discuta despre Horizon europe intre decidenti, cercetatori, inovatori si cetateni.

 

Echipa potrivita este cheia succesului dumneavoastra!


Echipa noastra de consultanti a lucrat in corporatii pentru care au scris, implementat, coordonat proiecte de inovare, iar unii dintre membri erau experti in aceste proiecte. Daca decideti sa lucrati cu noi la scrierea, castigarea si implementarea unui proiect pentru compania dvs., veti avea acces la unii dintre cei mai buni experti din industrie de pe piata.

Avem experienta in peste 28 de programe de finantare, fiind una dintre cele mai complexe companii de consultanta in acest sens si cu rezultate atat la nivel national, cat si international. Avem colaborari cu parteneri din peste 25 de tari din UE, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, SUA si CSI.

Experienta implementarii unui proiect finantat prin acest program de finantare este cu adevarat unica, interesanta si poate avea beneficii importante la nivelul companiei dumneavoastra.

Servicii Horizon Europe:

Oferim serviciile noastre aici si acum, pe baza de proiecte, dar cea mai populara optiune este abonamentul anual la serviciile noastre de consultanta, care va ofera posibilitatea de a trimite mai multe proiecte in fiecare an, pentru mai putini bani decat daca ati angaja si instrui propria dvs. echipa.

Expertii nostri au depus proiecte castigatoare, au participat la faza de implementare ca manageri de proiect, manageri tehnici de proiect si, de asemenea, experti in tehnologie. Avem cunostinte complete despre crearea unui proiect castigator si implementarea cu succes a acestuia.

Solicitati mai multe detalii completand formularul de mai jos, ca sa sa putem intra in detalii despre ideea de proiect:


    Pentru a solicita spijinul expertilor nostri, contacteaza-ne aici.