Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta prelungirea termenului limita de depunere a in cadrul Programului “Dezvoltare locala”, finantat prin intermediul Granturilor SEE si Norvegiene 2014-2021. Astfel, solicitantii eligibili pot depune propunerile de proiect pana la data de 23 februarie 2020.

Deschis la 10 septembrie 2019, apelul Dezvoltare locala are alocata o suma totala de 10.090.640 de euro si ofera suport pentru implementarea de masuri in scopul prevenirii si combaterii saraciei si excluziunii sociale.

 Activitatile sustinute de proiectele finantate in cadrul acestui apel vor viza ca grup-tinta principal persoanele varstnice, copiii afectati de migratia parintilor, persoanele cu dizabilitati, cu boli grave, in faza terminala, victimele abuzurilor si violentei in familie si au in vedere dezvoltarea sau extinderea de servicii de sprijin, de asistenta, de ingrijire sociala sau medicala, servicii destinate facilitarii accesului pe piata muncii precum si masuri de promovare si replicare a unor modele noi de interventie pentru grupuri vulnerabile.

 De asemenea, va aducem in atentie ca s-au inregistrat modificari si la nivel de apel. Aceasta modificare a fost inclusa intr-un corrigendum care a fost publicat in sectiunea web dedicata Programului Dezvoltare locala din cadrul website-ului FRDS (www.frds.ro).

Click aici: