MDRAP a publicat clarificari privind relansarea apelului de proiecte POR 2.2 si a mentionat intentia de a solicita aprobare de la Comisia Europeana pentru a lansa apelul POR 2.2 publicat in noiembrie 2018 la nivelul intregii tari.

In urma revoltei starnite la nivelul mediului de afaceri si firmelor de consultanta de catre MDRAP dupa lansarea programului mult asteptat POR 2.2 doar la nivelul a doua regiuni, si nu a versiunii de program promisa in noiembrie 2018, astazi, 25.09.2019, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) a transmis un comunicat de presa cu clarificari.

Potrivit comunicatului in data de 24.09.2019, MDRAP a relansat apelul POR 2.2 din trecut pentru cele doua regiuni unde mai ramasesera fonduri si sustine demersul de a lansa un apel distinct de proiecte la nivelul tuturor regiunilor din Romania, daca va obtine aprobarea Comisiei Europene. Un astfel de demers, din pacate, face plauzibila lansarea apelului POR 2.2 la nivelul intregii Romanii abia in anul 2020.

Vezi comunicatul integral aici:
https://www.mdrap.ro/comunicare/presa/comunicate/por-2014-2010-clarificari-privind-relansarea-apelului-de-proiecte-in-cadrul-prioritatii-de-investitii-2.2-imm