Conferinta Nationala de Fundraising isi propune sa genereze o transformare profunda in modul de gandire al fundraiserilor din Romania. Vrem sa inspiram un nou mod de a ne raporta la aceasta profesie. De 16 ani, Conferinta ramane singurul eveniment care aduce impreuna experienta de fundraising a organizatiilor din Romania, si locul in care aflati schimbarile de care e nevoie pentru ca fundraisingul sa atinga excelenta in organizatiile voastre.

“Pentru toti cei care fac fundraising, Conferinta este o poarta de acces direct la cele mai relevante experiente de fundraising din Romania si din strainatate. De la an la an, publicul Conferintei a crescut impresionant, si ne bucuram ca a devenit un loc unde se intalnesc mintile curioase si curajoase ale fundraiserilor.” a declarat Dana Pirtoc, Director Executiv ARC.

Masterclass-urile din cadrul Conferintei sunt evenimente intensive de aprofundare in cele doua teme abordate in acest an si aduc in Romania experienta unor practicieni si consultanti care au experiente directe cu organizatii la nivel international.