fbpx

Horizon 2020

Horizon Europe este programul de finanțare cheie al UE pentru cercetare și inovare, cu un buget de 95,5 miliarde EUR, și succesorul programului Orizont 2020. Acesta abordează schimbările climatice, contribuie la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU și stimulează competitivitatea și creșterea UE. Cea mai mare parte a finanțării este alocată pe baza unor cereri de propuneri competitive, prevăzute în programele de lucru.

Programul functioneaza pe baza de apeluri de depunere proiecte ce se desfasoara pe parcursul fiecarui an. Preponderent proiectele se depun de catre consortii de organizatii din minim 3 state membre ale Uniunii Europene.

In cadrul acestui program puteti propune proiecte proprii inovative sau sa participati in consortii pentru dezvoltarea unor noi produse si solutii pe piata alaturi de alte institutii de la nivelul Uniunii Europene. Programul poate constitui un real ajutor pentru a finanta activitati de cercetare, angajarea unor resurse umane valoroase, achizitia de echipamente performante si acces la baze de date si licente software.

Call Now ButtonAPELEAZA-NE